25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Columbus – New Jersey 4:3 vzrušující soutěž

1 min read

Útočník New Jersey Pavel Zacha vstřelil gól na ledě Columbusu, ale český souboj v NHL s Jakubem Voráčkem, který pro změnu zaznamenal dvě asistence, v konečném výsledku prohrál 3:4. Tampa Bay potvrdila roli favorita v duelu s Ottawou, vyhrála 5:2 a po jedné asistenci si připsali Ondřej Palát a Jan Rutta. Přihrávku na gól si připsal i Filip Zadina v barvách Detroitu, který zdolal Caeolinu 4:3 v prodloužení. David Pastrňák se trefil za Boston, ten ale prohrál v Anaheimu 3:4. Za poražené dvvakrát asistoval Tomáš Nosek.

Voráček sice zůstal v této sezoně pouze na dvou vstřelených gólech, do statistik však přidal další dvě asistence. Na kontě už jich má 38. V bitvě s New Jersey vedli hosté 1:0, pak ale zabral Columbus a u druhé a třetí trefy asistoval právě Voráček. Jeho krajan Zacha se v dresu poražených prosadil gólově v čase 47:07, kdy z prostoru mezi kruhy propálil gólmana. Pouze však korigoval na konečných 4:3 pro Blue Jackets.

Voráček přitom vyslal na branku Devils čtyři střelecké pokusy a úspěšný nebyl, Zacha se k zakončení dostal jednou a hned skóroval.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.