25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Nečasova paráda! Úchvatné sólo přes celé hřiště a gól

1 min read

Útočník David Pastrňák pomohl gólem a asistencí hokejistům Bostonu k výhře 6:3 nad New York Islanders. Parádní branku v oslabení zaznamenal také Martin Nečas, který přidal i asistenci, a Carolina porazila St. Louis vysoko 7:2. Mezi střelce se po devíti zápasech zapsal i Dominik Kubalík, jeho branka ale Chicagu na výhru nestačila, Blackhawks podlehli Vegas 4:5 v prodloužení. K vítězství nevedl ani pátý gól Jakuba Voráčka v sezoně, Columbus prohrál v Minnesotě 2:3 v prodloužení.

Pastrňák v úvodu druhé třetiny zvýšil na 3:1. Český útočník si najel před branku a pohotově dorazil střelu Erika Hauly. Finskému spoluhráči o 12 minut později asistenci oplatil, předložil mu krásnou přihrávku a Haula rychlou akci zakončil.

Nejproduktivnější Čech v soutěži navázal na hattrick z posledního zápasu s Tampou Bay a v kanadském bodování si polepšil na 66 bodů. V sezoně zatím nasbíral 37 branek a 29 asistencí a společně s Alexem DeBrincatem je šestým nejlepším střelcem NHL.

Prosadil se také druhý český hokejista, který v dosavadním průběhu sezony překonal padesátibodovou hranici. Tomáš Hertl dvěma asistencemi pomohl San Jose k výhře 4:1 nad Anaheimem a rozšířil svou bodovou sbírku na 26 branek a 28 nahrávek.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.