25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Jednička žádná! Jak si vedli čeští reprezentanti v přípravě ve Walesu

1 min read

Naději na účast ve finálovém turnaji mistrovství světa ztratili čeští fotbaloví reprezentanti prohrou v pátečním utkání baráže play off ve Švédsku, nicméně v úterý večer museli nastoupit k přípravnému duelu ve Walesu. I přes remízu 1:1 nešlo o zápas, z něhož by si fanoušci rochnili nadšením.
V české zahajovací jedenáctce se objevili jen tři hráči mající přes deset reprezentačních startů – Brabec (25), Masopust (30) a Souček (47). Domácí trenér Rob Page vyměnil oproti úspěšnému vystoupení s Rakouskem až na gólmana Hennesseyho, který odehrál 100. zápas za národní tým a dočkal se při střídání ovací vestoje, kompletní sestavu. Hrdina baráže Gareth Bale za ohromného řevu naskočil na posledních deset minut.
Jak si vedla česká přeskupená sestava? Petrášek uprostřed tříobráncové linie vcelku úspěšně dirigoval své parťáky, až na zaváhání před zakončením Balea v závěru vyhrával hlavy a moc chyb neudělal. Naopak zkušenému reprezentantovi Brabcovi na levé straně dělal problémy pohyblivý Johnson, po jednom z jeho úprků přes českého stopera došlo k velšskému srovnání.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.