25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Kouč Chelsea chce hvězdu ve slevě, co Lukaku? Fámy, řekl o zájmu Dembélé

2 min read

Na přestupovém trhu se tempo zvyšuje, nabídky létají vzduchem a adepti na zisk anglického titulu mohutně posilují. Citizens ulovili Erlinga Haalanda, Liverpool vyhrál boj o Darwina Nunéze a United zase usilovně lákají do týmu Frenkieho de Jonga z Barcelony.  Zato na Stamford Bridge dosud vládne klid, kvůli kterému u fanoušků Chelsea každým dnem stoupá nervozita. V médiích se neustále dozvídají pouhé spekulace, oficiální nabídka? Zatím žádná. Do absolutního ticha by ovšem už brzy mohl hlasitě zakřičet hvězdný Raheem Sterling, jenž je k mání výrazně pod cenou.

Anglický reprezentant působí od roku 2015 v Manchesteru City, kde měl obrovskou zásluhu na zisku čtyř mistrovských titulů. Jenže v minulé sezoně jeho role v týmu trenéra Pepa Guardioly oslabila a navíc mu příští léto vyprší stávající kontrakt. 27letý křídelník na sebe proto momentálně poutá pozornost nejednoho velkoklubu.

Rychlost, tah na branku, technika i góly. Takové jsou přednosti Sterlinga, který v týmu úřadujícího anglického šampiona dosud odehrál v nejvyšší soutěži 339 zápasů a nasázel 131 gólů. Úctyhodná čísla. Přitom by za něj zástupci Chelsea ani příliš neutratili.

Důvodem k odchodu Sterlinga ze City je kromě expirace jeho smlouvy i klesající herní vytížení. Bývalý hráč Liverpoolu sice k vítězství v Premier League přispěl třinácti góly ve třiceti zápasech, naopak v Lize mistrů nastoupil v základu jen v pěti z deseti duelů. „Raheem Sterling chce hrát fotbal, chce být na hřišti. Chelsea je velký hráč a vyhrála spoustu trofejí. To je to, co Sterling chce – hrát na nejvyšší úrovni,“ zdůraznil McAdam.

Zájem Chelsea o Sterlinga rovněž naznačuje, že do bodu mrazu se dostala jednání ohledně příchodu Ousmane Dembélého. Nyní se zdá, že možná ani vůbec nezačala. 25letý Francouz se totiž střetl s fotbalovými fanoušky, když na semaforu zrovna svítila červená. „Odcházíš?“ zajímali se. „Jsou to jen fámy,“ ubezpečil je skrz otevřené okno auta.

Přijde za Lukaka do Chelsea náhrada, nebo zůstane pozice hrotového útočníka na záložníka Kaie Havertze? A doplní ofenzivní trio „Blues“ Sterling? 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.