25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

2 min read

PSV heeft de zesde versterking voor het nieuwe seizoen bijna binnen. De Eindhovenaren nemen Guus Til over van Spartak Moskou.

První blok letní přípravy pod novým trenérem Brianem Priskem je v knihách. Nedělním odjezdem na soustředění do Rakouska zahajuje Sparta ten druhý. Herní. Ještě předtím ale došlo k redukci kádru. V Praze zůstali podle očekávání Ladislav Krejčí starší a Florin Nita, se kterými Letenští už nepočítají. Nové angažmá si mohou hledat i Matěj Hanousek s Filipem Havelkou. Pro zranění v kádru chybí Ondřej Čelůstka s Václavem Drchalem a Vojtěchem Patrákem.

Na Spartě už se nepočítá s Ladislavem Krejčím starším. Zkušený křídelník v neděli neodcestoval s výpravou na herní soustředění do rakouského Bad Kleinkircheimu, stejný osud potkal i gólmana Florina Nitu, obránce Matěje Hanouska i záložníka Filipa Havelku.

„Tito hráči mají svolení hledat si angažmá a klub bude společně s nimi řešit jejich budoucnost. Ladislav Krejčí starší má navíc aktuálně zdravotní problémy,“ uvedla Sparta na svém webu.

O možném odchodu Nity se především v rumunských médiích mluví už delší dobu, gólman z Balkánu má na Letné kontrakt ještě na rok. To samé platí v případě Krejčího staršího a Hanouska.

S týmem do Rakouska neodcestovali ani stoper Ondřej Čelůstka s útočníkem Václavem Drchalem. První jmenovaný laboruje od startu přípravy se zraněním achilovky, Drchal si v týdnu při tréninku zlomil klíční kost a po operaci ho čeká pauza v řádu týdnů.

Do Korutan nevyrazil rovněž mladík Vojtěch Patrák, jemuž vystavilo stopku zraněné chodidlo. V jeho případě je ovšem velmi pravděpodobné, že opět zamíří na hostování v rámci ligy. Velký zájem deklarují Pardubice, kde už strávil jarní část uplynulého ročníku FORTUNA:LIGY.

Kromě opor a členů základního kádru v čele s Janem Kuchtou nechybí v nominaci rovněž mladíci z rezervy Dalibor Večerka, Patrik Vydra a Tomáš Jonáš. Gólman František Kotek naopak zamířil na hostování do Táborska.

S lehkými zdravotními problémy se potýkají rovněž obránci Martin Suchomel (rameno) s Andreasem Vindheimem (kotník) i záložník Ladislav Krejčí mladší (záda). Všichni tři ovšem do Bad Kleinkircheimu cestují.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.