25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Co bude s Ronaldem: Bayern už nemá zájem, Chelsea chystá nabídku

2 min read

Kde bude hrát Cristiano Ronaldo v nové sezoně? Portugalská hvězda má sice ještě rok smlouvu v Manchesteru United, ale i kvůli absenci klubu v Lize mistrů požádal o odchod. Málokterý klub si však může (a vlasně i chce) služby drahého veterána dovolit. O jakých týmech se však spekuluje? Je pravděpodobnější odchod nebo setrvání na Old Trafford? Na to částečně odpovídají i speciálně vypsané kurzy na osud CR7 do konce přestupů od britské sázkové kanceláře Sky Bet. Projděte si nejpropíranější velkokluby.

V Serii A působil Ronaldo nedávno. Právě před rokem na startu čtvrté sezony v dresu Juventusu otočil a rozhodl se pro návrat do Manchesteru. Teď by chtěl odejít z United, návrat do Turína ale není pravděpodobný. Jeho agent Jorge Mendes měl Portugalcovy služby nabídnout třeba AS Řím nebo Interu Milán. Spekulovalo se rovněž o milánském AC, největší zájem měla mít Neapol. Ta se ovšem nejspíš stahuje, protože údajně nevěří, že by se svými finančními možnostmi CR7 zlákala.

V poslední době se nejžhavěji spekuluje o přestupu v rámci Anglie. Ronaldo by mohl navléct modrý dres Chelsea. Snahu získat velké jméno má jeden z nových majitelů klubu Todd Boehly, který se sešel s agentem Mendesem. Tenhle transfer v rámci Premier League by asi těžko vydýchávali fanoušci United. Přesto je nejreálnější. Podle britského novináře Petera O’Rourkea chystá Chelsea nabídnout 14 milionů liber (403 milionů korun).

Vztah s United chladne. Ronaldo požádal klub o odchod a jeho agent „pracuje“ na přestupu všude možně po Evropě. Na Old Trafford podle posledních zpráv navíc pochopili, že držet hvězdu proti její vůli nemá smysl a jsou připraveni Ronalda prodat. Spekulacím o vydupání si odchodu navíc nahrál fakt, že se CR7 první tři dny z rodinných důvodů neukázal na tréninku. A s klubem patrně nepoletí ani na předsezonní tour do Bangkoku. Že by ale šlo o truc, popřel Rio Ferdinand: „Člen jeho rodiny na tom není dobře. Ronaldo je nejdokonalejší a nejprofesionálnějsí sportovec, kterého jsme viděli.“ Setrvání je stále nejpravděpodobnější variantou, ale případná nabídka Chelsea přeci jen kartami míchá.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.