25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Vlkanova už je v Plzni. Kluby se dohodly, Hradec dostane až 12 milionů

2 min read

Vleklá letní přestupová sága dospěla ke konci. Adam Vlkanova už je podle informací deníku Sport dohodnutý s Plzní a potvrzení očekávaného transferu z Hradce Králové je na spadnutí. Kluby se dohodly, Východočeši by za svého kapitána měli dostat mezi deseti a dvanácti miliony korun. Adolf Šádek na odpolední tiskové konferenci ještě transfer oficiálně nepotvrdil.

Vlkanova o přesun na prestižnější adresu z Hradce v létě hodně stál. Námluvy se Slavií ovšem nedopadly, a tak se zdálo, že sedmadvacetiletý záložník nakonec dojede poslední rok smlouvy v Hradci. Po postupu do Ligy mistrů do hry ale zásadně vstoupila Plzeň.

Mezi kluby se dlouho licitivalo na výsledné částce. Hradec začínal na částce blížící se milionu eur (24,6 milionu korun), postupně výrazně slevoval. Podle zdrojů Sportu by nakonec výsledná suma, za kterou Vlkanova přichází na západ Čech, měla dělat něco v rozmezí deseti až dvanácti miliony korun.

Obchod je víceméně hotový, ještě se čeká na finální podpis smlouvy, řeší se i možná hráčská kompenzace. Také proto majitel klubu Adolf Šádek na tiskové konferenci, kde Plzeň představila nového premiového partnera sázkovou společnost Betano, čtrnáctou letní posilu Viktorie zatím nepotvrdil.

„Tuhle otázku jsem vůbec nečekal,“ usmíval se Šádek. „Momentálně mohu potvrdit, že jsem po dobu tiskovky přerušil nějaká jednání, věřím že na ně navážu po ní. K tématu Vlkanova momentálně nemůžu říct vůbec nic dalšího.“ 

Hradec přichází o kapitána, který v minulé sezoně výrazně pomohl ke konečnému šestému místu. Ligu zakončil s bilancí 8 gólů a 8 nahrávek, v novém ročníku už se střelecky prosadil v utkání na hřišti Bohemians.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.