25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Udine smetlo AS Řím 4:0

2 min read

Fotbalisté Udine v pátém kole italské ligy porazili AS Řím doma jednoznačně 4:0 a připravili trenérovi José Mourinhovi nejvyšší porážku v Serii A. Boloňa díky dvěma gólům Marka Arnautovice remizovala ve Spezii 2:2. Cremona si díky bezbrankové remíze se Sassuolem připsala první bod v Serii A po 26 letech.

Udine se dostalo do vedení už v úvodu po velké chybě Karsdorpa. Nizozemský obránce pod tlakem sklepl Pereyrův centr brankáři, což ale vystihl Udogie a ve skluzu zakončil pod břevno. V první půli mohl vyrovnat Dybala, z hranice malého vápna ale nedokázal překonat Silvestriho.

Domácí zvýšili v 56. minutě. Samardžič vystřelil z velké dálky a jeho skákavá střela Patríciovi překvapivě propadla. O čtyři minuty později mohli Římané snížit, Ibaňezova hlavička ale skončila na levé tyči. V závěru se domácí prosadili ještě dvakrát, nejprve se přesně trefil Pereyra a poté i Lovrič. Udine vyhrálo potřetí za sebou a je na čtvrtém místě neúplné tabulky, kde vystřídalo právě dosud neporažené AS Řím.

Na hřišti Spezie začali lépe hosté, Arnautovic v 6. minutě obešel brankáře a prostřelil skluzujícího obránce. Domácím se podařilo zápas otočit, v nastavení první půle se z dálky trefil přesně k tyči Bastoni a v 54. si Schouten hlavou srazil centr do vlastní brány. Konečné skóre stanovil Arnautovic opět z úniku, tentokrát střelou mezi nohy gólmana. S pěti góly v pěti zápasech je nejlepším střelcem tohoto ročníku.

Verona otočila zápas se Sampdorií v závěru první půle a vyhrála 2:1. Ve 40. minutě domácí inkasovali, když Caputo z otočky vystřelil na zadní tyč. Ve 44. minutě Henry hlavičkoval do břevna, od kterého se míč odrazil do brankářových zad a do sítě. Ve třetí minutě nastavení Doig dokonal obrat. Hellas poprvé zvítězil, Sampdoria na výhru stále čeká.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.