25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Bayern Mnichov vs. FC Viktoria Plzeň

2 min read

Naše Plznička se jako jediná dostala do skupinové fáze Ligy mistrů, zaplať pán bůh za to. V losu ale moc štěstí neměla. No, neměla, anebo naopak měla velké štěstí! Ta smůla spočívá v tom, že kromě toho, že skončí v této našlapané skupině poslední, tak zřejmě nezíská ano bod. To štěstí spočívá v tom, že se dostala do skupiny s těmi nejlepšími, takže její fanoušci se mohou těšit na to, že uvidí svůj tým hrát Bayernem, Barcou, Interem. Co by za to naše jiné kluby daly.

S tím Interem si to domácí fanoušci už užili. A v tom zápase s Interem také pohasla i ta asi jediná šance na zisk aspoň jednoho čestného bodu pro Plzeň. Teoreticky mohla Plzeň aspon bod uhrát právě v tomto zápase. Nestalo se a Plzeň je poslední bez bodu se skóre 1:7.

Určitě to není žádná ostuda, nějak podobně by to vypadalo určitě i u mnohem lepších klubů, než je Plzeň, kdyby se dostaly do skupiny s Bayernem, Barcelonou a Interem.

Plzeň zatím odehrála 2 utkání. Nejprve prohrála na Nou Campu 1:5 a poté doma s Interem 0:2.

Nyní ji tedy čeká dvojzápas s gigantem z Mnichova. Nejprve se hraje v Mnichově, poté se ve 4. kole pokusí Plzeň sehrát vyrovnanou partii s Bayernem doma.

Bayern zaujímá ve skupině 1. místo s plným počtem bodů a bez jediné obdržené branky. Poradil si na Interu 2:0 a doma i s Barcelonou rovněž 2:0.

Podobně spanile vypadala i jízda Bayernu doma v lize, kdy po 3 kolech vedl ligu s 9 body a s impozantním skóre 15:3! Jenže pak přišla šňůra 4 zápasů bez výhry (3 plichty a prohra 0:1 v Augsburgu). Že by nějaká krize Bayernu? Ptali se mnozí. Že by byl Lewandowski, který odešel v létě do Barcy tolik chyběl. Na to dal Bayern jasnou odpověď v přímém střetu s Barcou, který vyhrál 2:0 a Barce nepomohl ani Lewandowski. Kdepak, prostě Bayern je gigant a patří k těm nejžhavějším kandidátům na titul v LM i bez Lewandowského.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.