25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Co bude dál s Ronaldem: tajná schůzka s Bayernem, parťák ho vítal chladně

2 min read

Cristiano Ronaldo byl celou kariéru zvyklý, že se jeho jméno hodně řeší, že budí obrovskou pozornost. V posledních dnech tomu není jinak. Jenže tentokrát už nejsou hlavním tématem skvělé kousky na hřišti… Portugalská hvězda se v otevřeném rozhovoru ostře pustila do Manchesteru United i trenéra Erika ten Haga. A teď se čeká, co bude dál. Britská média píší o tajné schůzce s Bayernem, na srazu reprezentace zase Ronalda chladně vítal klubový parťák Bruno Fernandes.

Konec na Old Trafford. Jiná možnost už pravděpodobně neexistuje, CR7 se čerstvým interview rozhodl definitivně spálit mosty. I angličtí experti se shodují, že pokračování v dresu United zkrátka není možné.

Ronaldo má smlouvu do konce sezony, odejít toužil už v létě. Agent Jorge Mendes vehementně rozhazoval sítě, ovšem nikde nepochodil. Klapne to tedy během zimního přestupového okna?

Aktuální situace ovšem může být jiná. Bayern má obavy o zdraví Sadia Maného, nejistá je také budoucnost Erika Maxima Choupo-Motinga. Pro Ronalda by jistě bylo lákavé vyzkoušet si bundesligu, navíc pořád zoufale touží ještě hrát Ligu mistrů, ve které United letos schází. A osmifinálový los je pikantní, Bayern narazí na PSG s Lionelem Messim.

Další variantou, která se v zahraničních médiích hodně skloňuje, je Chelsea. Majitel londýnského klubu Todd Boehly má dobrý vztah s agentem Mendesem, námluvy už před sezonou také probíhaly. Tehdy vše ztroskotalo hlavně na odporu trenéra Thomase Tuchela. Nyní už však Chelsea vede Graham Potter…

Sociální sítě obletělo video z Ronaldova setkání s Brunem Fernandesem, spoluhráčem z Manchesteru. Žádná velká objetí nečekejte. Hráči si podali ruku, Fernandes k parťákovi prohodil pár slov a pokračoval šatnou dál. Ronaldo zůstal trochu zaraženě stát.

Mistrovství pro Portugalsko začíná až příští čtvrtek, kdy se utká s Ghanou. V nevyzpytatelné skupině H pak ještě čeká Uruguay a Jižní Korea. Jaká bude Ronaldova role v týmu?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.