25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Blamáž hvězd PSG. Ostuda, prohra je kulturou! Slabý Messi, co změny?

2 min read

Kupují nejdražší hráče světa. Klub balí do luxusního hávu, investují miliardy do kádru. Jenže to hlavní slavnému PSG dál uniká.

V pořadí jedenáctý pokus o triumf v Lize mistrů pod vládou katarských šejků končí obřím zklamáním. Bayern bez problémů zacvičil v osmifinále s Lionelem Messim a Kylianem Mbappém, hvězdy nevstřelily ani jeden gól.  

Draze placené hvězdy to po středeční noci zle schytávají. Perfektně nachystaný Bayern ukázal, jakým stylem se zvládají velké a těžké zápasy. Naopak parta z Paříže chvílemi vypadala, jako kdyby přijela na odvetu osmifinále Ligy mistrů do Mnichova na výlet. Prohra 0:2, celkové skóre 0:3 a jasné vyřazení souboru, jehož hlavním cílem byl útok na ušatý pohár.

PSG v žádném momentě nepůsobilo dojmem, že je v Mnichově schopné zvrátit výsledek (0:1 z domácího utkání). Messi a Mbappé byli zcela umlčeni a PSG se opět stalo obyčejným týmem, který Bayern snadno překonal. Neexistuje žádný důvod, aby nejlepší fotbalisté světa chodili do Paříže pro něco jiného, než vysoké smlouvy.

Třetí do party Neymar předčasně ukončil sezonu kvůli chronicky zraněnému kotníku a nucené operaci. 31letého Brazilce by klub rád prodal, nicméně drahý kontrakt platný taktéž do června 2025 nepůjde snadno ukončit, kluby schopné převzít Neymarovu gáži nejsou příliš na obzoru.

V následujících týdnech se ukáže, zda se klub otřepe. Minimálně obhajoba ligového titulu je povinností, i tak se dají očekávat v létě značné změny.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.