25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Další spory v United: Stopeři se nesnesou, kapitán kritizuje stálici

2 min read

Situace v kabině Manchesteru United by se stěží dala nazvat jako optimální. Mužstvo kouče Erika ten Haga z prvních pěti duelů nové sezony Premier League třikrát prohrálo a nyní se vyrojily spekulace o dalším konfliktu v kabině mezi hráči Rudých ďáblů, klub je však popírá. Do údajných sporů po prohraném zápase s Brightonem (1:3 doma) se měl údajně zapojit hvězdný Portugalec i dvojice stoperů. 

Po dalším prohraném utkání mělo dojít ke slovní konfrontaci právě mezi hvězdným záložníkem Fernandesem a Scottem McTominayem. Skotský záložník v aktuálním ročníku v klubu nezážívá ideální časy a dokonce se spokulovalo i o jeho odchodu, naopak v národním týmu prožívá velmi plodné období a patří k nejlepším střelcům probíhající kvalifikace o EURO 2024.

Do další slovní potyčky se prý dostali i stopeři Victor Lindelof a Argentinec Martínez. Ti spolu sice odkopali pětaosmdesát minut sobotního duelu, ale ani jejich vztah není zrovna idylický.

Ideální vstup do sezony si jistě svěřenci Erika ten Haga představovali jinak. Ve dvou případech se v aktuálním ročníku Premier League radovali z těsné výhry (1:0 proti Wolves, 3:2 proti Nottinghamu). Napětí v kabině, tak údajně eskaluje a po sobotní porážce na domácí půdě, kterou United schytali od Brightonu mělo podle anglických médií dojít k dalšímu konfliktu mezi hráči. 

Antonyho vyřadila ze hry kauza údajného napadení bývalé přítelkyně, Masona Greenwooda, který byl klubem po dlouhé pauze způsobené obviněním ze znásilnění, poslán hostovat do španělského Getafe. S Jadonem Sanchem se pak kouč rozkmotřil kvůli jeho výkonům v tréninku. United navíc sužují zranění nebo ne zrovna lichotivá forma zadních řad v čele s zatím nejistým brankářem Onanou. 

Roste navíc i nespokojenost fanoušků, kteří se i nadále bouří proti rodině Glazerů, která se stále neúspěšně snaží klub předat do rukou nového vlastníka. Právě toxická atmosféra, která v United panuje by mohla ovlivňovat i výkony hráčů na hřišti. 

Další kalamitou, kterou musí v Manchesteru řešit byl i údajný konflikt v kabině. Měli v něm být zapojeni Victor Lindelof, Lissandro Martinéz, Scott McTominay a kapitán Bruno Fernandes. 

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.