25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Arsenal a PSV postupují, Kodaň bodovala v Mnichově, United na hraně

2 min read

Fotbalisté PSV a Arsenalu si zajistili v předposledním pátém kole skupinové fáze Ligy mistrů postup do vyřazovacích bojů. Holanďané po výhře 3:2 v Seville, Londýňané rozstříleli Lens 6:0. Blízko postupu je i přes prohru 2:4 na Realu Madrid Neapol. Benfica Lisabon neudržela vedení 3:0 a remizovala doma s Interem 3:3, David Jurásek do zápasu nezasáhl. Ani Alex Král si moc nezahrál, při remíze Unionu Berlín 1:1 v Braze nastoupil až v závěru.

Manchester United odvracel v Istanbulu proti Galatasarayi vyřazení, uspěl napůl. Po remíze 3:3 má ještě stále šanci projít do vyřazovacích bojů, už se ale bude muset ohlížet na výsledky svých konkurentů.

Utkání nakonec proběhlo bez potíží. Manchester po gólech Garnacha a Fernandese stejně jako v minulém kole v Kodani (3:4) brzy vedl o dvě branky. Po půlhodině snížil po zaváhání brankáře Onany z přímého kopu Zijach, v 55. minutě však „Rudí ďáblové“ znovu odskočili zásluhou McTominaye.

V 62. minutě Zijach z takřka totožného přímého kopu znovu překvapil Onanu, jenž si srazil centrovaný míč sám do sítě, a o devět minut později srovnal ranou na přední tyč Aktürkoglu.

Ve druhém zápase jistý vítěz skupiny A Bayern přišel o stoprocentní bilanci a v Mnichově hrál bez branek s Kodaní. United tak mohou dosáhnout na postup už jen v případě vítězství v posledním kole nad Bayernem a remízy v duelu Kodaň – Galatasaray.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.