25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Zmrzlý do Slavie. Přestup je blízko, kolik za hráče dostane Sigma?

2 min read

Levý kraj – téma, které ve Slavii rezonuje prakticky od začátku sezony. Pražané se tak v lednu rozhodli do složení týmu říznout a přivést na post levého wingbeka hned dva hráče. Potvrdily se tak informace ze závěru prosince – kromě Senegalce Malicka El Hadji Dioufa posílí „sešívané“ i Ondřej Zmrzlý z Olomouce. Dohoda klubů i hráče je prakticky hotová, k přestupu čtyřiadvacetiletého obránce zbývá vyladit jen maličkosti.

Zažívá svou nejproduktivnější sezonu, přitom má za sebou jen podzimní část. Ondřej Zmrzlý byl jedním z diamantů dobře šlapajícího olomouckého týmu, v 18 zápasech zaznamenal statistiku 3+5. Je ale nutné použít slovo „byl“, rodák z Bělkovic-Lašťan je už více než jednou nohou ve Slavii.

V něčem to překvapivé není. S nákupy z Olomouce přeci jen měli v nedávné době ve Vršovicích šťastnou ruku – ať u Davida Zimy nebo u Mojmíra Chytila. Zmrzlý navíc dlouhodobě v Edenu figuruje na vrcholu seznamu vysněných posil. „Cítíme, že jeden univerzální hráč, který by zvládnul hrát střed hřiště a byl by to levák, by se nám hodil,“ řekl Trpišovský na konci srpna a dodal, že jeho požadavky splňují v lize jen dva hráči. Bylo celkem jasné, že jeden z nich byl právě olomoucký bek. Zájem o něj koneckonců popsal iSport.cz už 1. ledna.

Po dalším povedeném půlroce na Hané se čtyřiadvacetiletá hvězdička dlouho očekávaného transferu dočkala.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.