25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Problém pro posilu Slavie: Ihattaren půjde před soud, i kvůli napadení

2 min read

Když podepisoval smlouvu v Slavie, vědělo se, že za sebou má pár škraloupů. Nyní ale Mohameda Ihattarena mohou jeho činy dohnat. Jak informuje nizozemská tisková agentura ANP, jednadvacetiletý ofenzivní záložník je ve své domovině stíhán státním zastupitelstvím. Případ souvisí s případy domácího násilí a vyhrožování, kterých se měl dopustit před rokem.

Poctivě na sobě v průběhu prosince dřel, shodil kila, nabral svalovinu a vysloužil si nominaci na slávistické soustředění v Portugalsku. Brzy ale bude Mohamed Ihattaren zřejmě muset řešit i trable, které nesouvisí s fotbalovým životem.

Nizozemské státní zastupitelství totiž bývalého hráče PSV, Juventusu či Ajaxu stíhá v souvislosti s případy, kvůli kterým byl v minulosti dvakrát zadržen policií. První je z února 2023, kdy byl zadržen kvůli údajnému domácímu násilí vůči své přítelkyni. Na základě svých informací o tom v pátek informovala tisková agentura ANP.

Ihattaren by ale neměl být obviněn pouze z napadení, ale i z vyhrožování – k tomu mělo dojít 7. října 2022. Bývalý největší talent nizozemského fotbalu udržoval v té době úzké vztahy s členy marocko-nizozemské mafie.

Prokuratura oficiálně jméno stíhaného zveřejnit nemůže, pouze uvedla, že je za trestné činy stíhán jedenadvacetiletý muž z Vleutenu (čtvrť v Utrechtu, odkud hráč pochází).

Ihattaren se je v současnosti se zbytkem slávistického týmu v portugalském Algarve, brzy si ale zřejmě bude muset udělat neplánovaný výlet do vlasti.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.