25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Pechanec měl vyloučit Skaláka, Starý zvládl emoce. Bázlivý i úzkoprsý Berka

2 min read

Ligová sezona je u konce. Její závěr se nesl v duchu barážových duelů a také play off o Konferenční ligu mezi Mladou Boleslaví a Hradcem Králové. Právě duel o Evropu se příliš nepovedl sudímu Ondřejovi Berkovi. Podprůměrný výkon podal také Ondřej Pechanec, na něhož si po konci baráže stěžoval i táborský kouč Roman Nádvorník. Další rozhodčí si ovšem vedli v bitvách o nejvyšší soutěž velmi dobře.

Zlín–Č. Budějovice

První barážový duel odpískal zcela v poklidu. Pomohlo mu, že nemusel řešit žádné sporné situace ve vápnech obou týmů. Zároveň si k úspěšnému zvládnutí duelu pomohl tím, že nepískal fauly přemrštěně. Když už foukl do píšťalky, mělo to hlavu a patu. Správně rozdal všechny čtyři žluté karty. Byť ležel na zemi Diallo, Ciupa dostal ŽK za zdržování ještě před tím, než spoluhráč padl na trávník (89.). Snad jen ve 37. minutě mohl Černý ještě Ražnatoviče napomenout za to, jak dojel Straalmana.

Opět ve velkém zápase nepodal dobrý výkon, byl příliš bázlivý u velkých verdiktů a naopak úzkoprsý u běžných zákroků, které pískal zběsile. Hlavně v prvním poločase pískal každý kontakt, hře nenechal žádný spád. Ve 40. minutě měl rovnou vidět podražení Jawa ze strany Klímy. Berka ho měl přímo před sebou, musel se ale spolehnout na VAR Radinu. Chvíli před koncem si opět nevšiml penaltového zákroku na Čiháka, opět ho přehodnotil až u monitoru (83.). Správně alespoň rovnou pískl pokutový kop pro domácí po nakopnutí Kadlece Čmelíkem (53.).

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.