25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Baník – Liberec 2:0. Ostravský nápor po pauze, Ewerton zvýšil

2 min read

Nedělní program Chance ligy zahajuje souboj ambiciózního Slovanu Liberec a Baníku Ostrava. Už v sobotu fotbalisté pražské Sparty v 6. kole  poprvé klopýtli, se Slováckem na Letné pouze remizovali 2:2. Na úterní odvetu závěrečného předkola Ligy mistrů s Malmö se tak ideálně nenaladili. Ostatní pohároví zástupci o víkendu do soutěže nezasáhnou. Duel Mladá Boleslav – Slavia si nechali domácí odložit a hrát se nebude ani v Plzni, kam měla zavítat Olomouc. Program se tak zúžil na šest utkání. Jablonec v Ďolíčku vyhrál 2:1. Do Teplic zavítala Karviná, která zvítězila 3:1. Ve východočeském derby se radovaly Pardubice po výsledku 2:1. Sledujte SESTŘIHY ze všech duelů na iSport.cz.

V 6. kole Chance Ligy chtěli Bohemians navázat na výhru z Karviné. Skóre otevřeli díky proměněné penaltě Júsufa, ale ještě před odchodem do kabin vyrovnal Hollý. Ve druhém poločase měl šanci Matoušek, ale neuspěl. Zato na straně Jabloneckých se šikovně prosadil Knakimana a zajistil Severočechům tři body.

Pražská Sparta na Letné remizovala se Slováckem 2:2 a v šestém kole Chance Ligy poprvé v sezoně ztratila body. Na úvodní branku hostů ještě dokázal rychle reagovat Asger Sörensen, na krásnou trefu Michaela Krmenčíka z dálky ale domácí hledali odpověď dlouho. V 78. minutě alespoň srovnal z penalty Veljko Birmančevič.

Tepličtí měli na kontě v probíhajícím ročníku Chance Ligy pouze jedno vítězství, stejně jako Karviná. Slezský celek ale na severu Čech skvěle začal. Už ve čtvrté minutě po propadu domácí defenzívy udeřil Memič. Další úspěšný zásah byl k vidění po změně stran po Vechetově zakončení. Ze strany Karvinských to nebylo vše. Další balon se v teplické síti třepetal, když se prosadil Samko. V závěru utkání mírně potěšil teplické fanoušky snižujícím gólem Gning.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.