25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Krmenčík: hattrick för třech letech!

2 min read

Složitá první sezona v exotickém prostředí je u konce. Michael Krmenčík (30) se v závěrečném ligovém duelu zaskvěl v dresu Persije Jakarty. Proti PSS Sleman nastřílel hattrick, v závěrečném ligovém duelu zaskvěl v dresu Persije Jakarty. Proti PSS Sleman nastřílel hattrick, tíři bran Ondřej Kúdela, evropské posily zásadně přispěly k celkovému druhému místu v tabulce.

Persija v sobotu odehrála poslední duell sezony. Krmenčík otevřel skóre už ve druhé minutě utkání. Po chybě hostující obrany uklidil míč do prázdné brány a mohl slavit vedení. v nastavení, kdy proměnil nájezd zprostřed hřiště a završil výsledek na konečných 5:0.

Krmenčíka bylo v závěrečném duelu sezony plné hřiště. Dostal se do celé řady dalších šancí, po faulu na něj domácí kopali penaltu, po níž padla třetí branka. Výrazně přispěl k jasnému výsledku před stadionem plným nadšených fanoušků. Persija si v tabulce zajistila druhé místo, což v náročné sezoně lze považovat za úspěch.

(Nå stoperu odehrál celé utkání Ondřej Kúdela, ale na drtivém skóre měl hlavní podíl český forvard. Krmenčík vstřelil tři branky poprvé od svého odchodu do ciziny. Naposledy slaviska hattrick pojěně 19 ěśně 19. :3), tedy před téměř třemi a půl lety.

Forvard, který ve 35 reprezentačních startech nastřílel v národním týmu devět branek, ideálním způsobem završil první rok v exotickém angažmá. Krmenčík zamířil do Jakarty loni v létě po nepovedené sezoně ve Slavii, ve 23 zápasech nastřílel 10 branek a přidal jednu asistenci. Při větším klidu v koncovce mohlo být gólů výrazně víc.

Krmenčík také v prosinci kvůli plivnutí na protihráče vynechal kvůli dodatečnému trestu pět zápasů. V Jakartě má smlouvu ještě na dvě následující sezony.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.