25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

De Bruyne rozhodl o těsné výhře Citizens

1 min read

Fotbalisté Manchesteru City udolali v úvodním čtvrtfinále Ligy mistrů na svém hřišti 1:0 Atlético Madrid. Utkání anglického šampiona se španělským rozhodl jedinou trefou v 70. minutě Kevin De Bruyne. Uspěl i další ostrovní tým Liverpool, který zvítězil 3:1 v Lisabonu nad domácí Benficou. Odvety jsou na programu příští středu.

Na stadionu Etihad se utkání vyvíjelo podle očekávaného scénáře, domácí „Citizens“ ale dlouho marně dobývali pozornou obranu Atlética. V úvodním dějství ani jeden tým netrefil prostor soupeřovy brány, „Colchoneros“ dokonce neměli ani jeden střelecký pokus.

Atlético ale nakonec na rozdíl od osmifinálové odvety na hřišti druhého manchesterského velkoklubu United čisté konto neudrželo. Dvacet minut před koncem připravil střídající Foden po pár vteřinách pobytu na hřišti gólovou pozici pro De Bruyneho a belgický špílmachr přesnou střelou na zadní tyč rozhodl. Manchester City prodloužil domácí neporazitelnost v Lize mistrů na 19 zápasů.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.