25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Benzema zničil Chelsea hattrickem! 

2 min read

Liga mistrů nabízela ve středu fotbalové menu v podobě dvou úvodních čtvrtfinálových zápasů. Londýnské Chelsea se vůbec nepovedl duel proti Realu Madrid, když na Stamford Bridge prohrála 1:3. Za hosty řádil útočník Karim Benzema, který zazářil druhým hattrickem v milionářské soutěži v řadě. V druhém souběžném utkání prohrál favorizovaný Bayern Mnichov 0:1 na půdě Villarrealu. Jedinou branku střetnutí vsítil Nizozemec Arnaut Danjuma.

Na lavičce Bílého baletu nechyběl trenér Carlo Ancelotti, který měl po prodělaném koronaviru ráno před zápasem negativní test a na poslední chvíli odcestoval do Londýna.

Real mohl otevřít skóre už po deseti minutách hry ale Vinícius Júnior trefil po rychlém brejku jen břevno. V 21. minutě se už hosté dočkali. Centr Vinícia Júniora dopravil do sítě prudkou hlavičkou Benzema. Čtyřiatřicetiletý útočník se o tři minuty později prosadil podruhé. Tentokrát přesně zužitkoval centr Modriče a stal se prvním Francouzem, který v jedné sezoně LM vstřelil deset branek.

Domácí „Blues“ se nevzdali a pět minut před poločasovou přestávkou je vrátil do hry kontaktní brankou Havertz. Naděje Chelsea ale zkomplikoval na začátku druhé půle brankář Mendy po jehož chybné rozehrávce završil Benzema hattrick. Rodák z Lyonu zaznamenal po osmifinále s PSG druhý hattrick za sebou a čtvrtý v Lize mistrů celkově. V milionářské soutěži vstřelil 82 gólů.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.