25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Dominantní Panák, Kuchta v nezvyklé roli

2 min read

Velký sparťanský večer. Čeští mistři dali zapomenout na vyřazení od Kodaně i nepovedený zápas v Záhřebu. Před domácími fanoušky přejeli Dinamo 4:1 a postoupili do Evropské ligy. Obrovskou zásluhu na obratu měl muž zápasu Filip Panák, ale ukázali se i další. Projděte si známkování Sportu. 

Když měl, vytáhl se. V první půli vyrazil do bezpečného prostoru Marinovu střelu, po pauze vychytal Ljubičiče. Na Baturinovu trefu se natahoval marně.

Parádně si naskočil na Kairinenův roh a dal druhý gól utkání. Podstatně hůř si vedl při obdržené brance, kdy ho snadno zamotal Baturina.

Jednoznačně muž zápasu. Asistoval u Haraslínovy branky. V 67. minutě dal třetí gól utkání, kdy propálil Nevističe. Vypomáhal i ve středu zálohy. V utkání dominoval.

Občas ztratil míč, ve druhé půli nezachytil Ljubičičův náběh, ale jinak sebevědomý výkon. Šéfoval sparťanské defenzivě, několikrát hasil nebezpečné ataky soupeře.

Pohyboval se na velkém prostoru, předvedl poctivý výkon. Na pravé straně slušně spolupracoval s parťákem Kuchtou. Chybělo jen víc přesných centrů.

Po zápase v Záhřebu kulhal, proti Karviné nehrál. Ale uzdravil se a byl dost cítit. Přinesl do hry velkou porci energie. Ve druhé půli se postupně vytrácel a střídal.

Hrál spíš na pozici číslo šest, výjimečně zbytečně ztratil balon. Geniální levačkou však adresoval centr na Krejčího. U Sörensenova gólu má asistenci.

Zpočátku působil nervózně, na levé straně plaval a zhruba po půlhodině hry hazardoval s míčem ve vlastním vápně. Postupně pak chytil tempo zápasu.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.