25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Anderlecht praat met Thorgan Hazard, maar akkoord is nog veraf

1 min read

Dan toch een Hazard in het Lotto Park? Geen Eden, maar misschien wel Thorgan. Anderlecht polst naar de mogelijkheden bij Dortmund en de entourage van Hazard voor een mogelijke overgang van de Rode Duivel naar Anderlecht.

Kasper Schmeichel is niet de enige speler die Anderlecht in de laatste dagen van de zomermercato naar het Lotto Park probeert te halen. Paars-wit praat op dit moment met Dortmund en de entourage van Thorgan Hazard over een mogelijke overgang naar Anderlecht. Een akkoord is op dit moment nog veraf. De 30-jarige Rode Duivel zit in zijn laatste contractjaar bij Dortmund en mag de club verlaten.

Anderlecht is geïnteresseerd, maar de looneisen van Hazard zijn niet min. RSCA wil een inspanning leveren om Hazard naar Brussel te halen, maar is ook niet van plan om financiële risico’s te nemen om hem in te lijven. Sowieso zullen de Brusselaars snel moeten handelen, want de transfermarkt is nog maar tot woensdagavond (24u) open.

Opvallend: bijna tien jaar geleden stond Hazard ook dicht bij een overgang naar Anderlecht, maar de deal met de Gouden Schoen 2013 sprong toen in extremis af.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.