25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Obrovské rozčarování, o titul už nehrajeme! Nejdůležitější teď bude finále poháru

2 min read

Loni v únoru absolvoval Pavel Vrba svou premiéru na lavičce fotbalové Sparty. Na Hané, kde rok předtím začal také jeho předchůdce Václav Kotal. Olomouc vedla 2:0, ale Vrbův debut po strhujícím průběhu skončil vítězstvím 3:2. Také ve středu večer Sigma rychle vedla 2:0. Jenže darebná Sparta tentokrát na zvrat neměla a stejným skóre na závěr základní části ligy prohrála. „O titul už nehrajeme… Obrovské rozčarování, chuť si můžeme trochu spravit už jen ve finále poháru,“ líčí Vrba.

Ani pět kol skupiny o titul nedává Spartě naději. Před začátkem nadstavby ztrácí na vedoucí Slavii sedm a druhou Plzeň šest bodů. „Budeme se připravovat tak, abychom zvládli finále poháru se Slováckem,“ avizuje trenér Pavel Vrba v rozhovoru pro klubovou televizi. Před porážkou na Hané jste vyhráli pět zápasů v řadě. Místo boje o titul přišlo velké selhání. Pro mě obrovské rozčarování. Věděli jsme, že když v Olomouci nebudeme bodovat, tak víceméně ztrácíme pozici, kterou jsme si vybojovali pěti výhrami. Po výsledcích Plzně a Slavie už je propast velká. Sezonu můžeme napravit jedině pohárem.

V Olomouci jste si naději na titul prostě odstřelili. Myslím, že naděje už je hodně malá. Před třemi hodinami jsme si věřili, že situaci můžeme zdramatizovat. Teď už si myslím, že Plzeň a Slavia neprohrají v nadstavbě čtyři zápasy. Tomu moc nevěřím. Jaké máte vysvětlení pro takový výkon?

K prvnímu poločasu nemám žádné vysvětlení. Podali jsme nejhorší výkon v posledním období. Olomouc naprosto zaslouženě vedla 2:0. Byla pohybovější a důraznější než my. V druhém poločase se náš pohyb výrazně zlepšil. Možná i proto, že Olomouc neměla tolik sil jako na začátku utkání. Ale bohužel jsme neproměnili dvě situace v pokutovém území a zápas ani nezdramatizovali. Výsledek je spravedlivý. Byli jsme slabší a Olomouc zaslouženě vyhrála.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.