25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Haraslína ve Španělsku zlobí kotník, ligu (asi) nestihne. A jak dál?

2 min read

PŘÍMO Z MARBELLY | V přípravě zvládl jen poločas. Pak už nic. Sparťan Lukáš Haraslín totiž na soustředění v Marbelle kurýruje poraněný kotník, výhled na další týdny je nejasný.

Ve Španělsku do zápasů nenaskočil, trénoval individuálně. Například v úterý, když měl celý mančaft volno po pondělním tuze těžkém střetu s Bodö/Glimt, se připravoval individuálně během dopoledne.

„Není to příjemné,“ utrousil v Hard Rock hotelu, kde se Sparta vůbec poprvé usadila kvůli tomu, že je z něj v tréninkovém centru za pět minut. Dříve dojížděla déle než čtvrt hodiny, proto přišla změna.

Haraslín ji však tolik nepocítil. Například ve středu dopoledne na trénink ani nevyrazil. Místo toho ho čekalo vyšetření na magnetické rezonanci.

Podle všeho nyní na Spartě nepočítají s tím, že by se slovenský reprezentant dal dohromady do ligového startu. Do jarní části vstoupí Sparta v sobotu 10. února, kdy se představí na stadionu Karviné. Tam bude trenér Brian Priske bez klíčového křídelníka.

V dalších dnech a týdnech ho však bude potřebovat. Už ve čtvrtek po Karviné vstoupí Sparta do jarní Evropské ligy, vyráží do Istanbulu, kde se poměří s Galatasaray. V tomto případě se uvidí, jak moc bude Sparta ochotná s Haraslínovým stavem riskovat. A také další program je našlapaný: odveta s Turky, dvě derby se Slavií (ligové i pohárové), výjezd do Plzně, Slovácko.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.