25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Mundial: Kadeřábek o Nagelsmannově kouzlu. Takovou taktiku jsem nezažil

2 min read

Pro Pavla Kadeřábka se před pár lety všechno zhmotnilo. Hrál na vrcholu sil a byl základním kamenem sestavy Hoffenheimu, který se pohyboval ve špičce bundesligy a probojoval se do Ligy mistrů. A velký podíl na tom měl i jeden z nejlepších a nejnadějnějších trenérů ve světovém fotbale. Julian Nagelsmann přišel do klubu teprve v osmadvaceti letech, ale Kadeřábkův tým hned pozvedl do vyšších pater.

Před třemi lety Nagelsmann odešel z Hoffenheimu, teď s Bayernem získal titul. Už desátý v řadě pro mnichovský velkoklub. Ten přitom nečekaně vypadl ve čtvrtfinále Ligy mistrů s Villarrealem. V čem spočívá kouzlo výjimečného trenéra, ale i dominantního Bayernu a proč je pro něj Hoffenheim strašák, i v čem měl letos mnichovský velkoklub problémy, popisuje Pavel Kadeřábek v obsáhlém rozhovoru v novém díle Mundialu.

Společně jsme ale probrali i to, dokdy chce Pavel Kadeřábek v zahraničí zůstat, proč ho pořád nabíjí prostředí bundesligového klubu, ale taky případný návrat do Sparty, její boj v probíhající sezoně, jako i stále citlivý konec v reprezentaci.

Všechny díly Mundialu najdete na iSport.cz/podcasty. Mundial je pořad a podcast o zahraničním fotbal v celém jeho lesku, kráse, špíně i obskurnosti. Diskuze s redaktory a spolupracovníky Sportu a rozhovory s osobnostmi českého i světového fotbalu o aktuálním dění i dlouhodobějších trendech zahraničního fotbalu. Moderuje Martin Vait.

0:00 V čem je Nagelsmann výjimečný a v čem spočívá kouzlo trenéra Bayernu?

16:30 Co trenéři v Česku a v Německu a případný Kadeřábkův návrat do Sparty?

32:52 Proč Bayern dominuje a v čem na něj Hoffenheim umí? Jaký je ideální recept na bavorský velkoklub a proč Kadeřábkovi vyhovuje Hoffenheim?

43:02 Je reprezentace pro Kadeřábka uzavřená kapitola a jak hodnotí svůj konec?

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.