25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Hvězdy Chelsea v hádce o penaltu. Pochettino: Tohle bylo naposledy

2 min read

Jediný pondělní zápas Premier League a dohrávka 33. kola mezi Chelsea a Evertonem nebudila celosvětový humbuk. Proč taky? Everton se motá kolem sestupu. Už zase. A Chelsea přešlapuje na místě. O to více překvapila jasná demolice 6:0, kterou řídil Cole Palmer. Jenže více než o jasné výhře Blues, se mluví o podrážděných reakcích jejich hráčů, kteří se nemohli dohodnout, kdo zahraje penaltu za stavu 4:0.

Takhle jasnou záležitost Chelsea už dlouho nepamatuje. Demolice soupeře na Stamford Bridge jako za starých časů. Dalo by se říct, že jsou Blues venku z toho nejhoršího? Zápas s Evertonem ukázal, že spíše ne.

Osm utkání bez prohry je sice hezký počin, ale vyčnívají pouhé remízy s Burnley, které hrálo více než poločas o deseti a hlavně plichta s bezmocným Sheffieldem. Kdo by čekal vzpruhu pro hráče po drtivé výhře nad Toffees v pondělním večeru, byl zklamán.

Zase úřadoval Cole Palmer. Vstřelil celkem 4 góly. Neuběhla ani půlhodina a už si hýčkal hattrick. Obstřel levou na zadní tyč, dorážka hlavou a pak lob po chybě brankáře Pickforda? Nic není problém. Za posledních 6 střetnutí si v modrém oděvu Chelsea připsal 10 tref. Je jasným tahounem ofenzivy a proti Evertonu ukázal, že si do ničeho jen tak kecat nenechá.

Běžela 64. minuta, Chelsea v poklidu vedla 4:0 a Palmer už jen tak mimochodem měl na pažbě hattrick. Sudí Paul Tierney nařídil pokutový kop a na hřišti se ukázaly vztahy mezi hráči Chelsea.

Noni Madueke uzmul míč, těžko říct, zda chtěl kopat sám, ale spíše to vypadalo, že lobbuje za Nicolase Jacksona. Sám Senegalec vstřelil v zápase jediný gól, když se prosadil po více než měsíci a evidentně chtěl zahrávat penaltu. Hrnul se k míči a začala ostřejší výměna názorů.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.