25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Koho Slavia sleduje: duo z Plzně, alternativa za Douděru i mladíci

2 min read

Jsou na sešívaném radaru. To nutně neznamená, že by v Edenu už chystali peníze na konkrétní nabídky, přesto Slavia určité hráče sleduje, skautuje a projevila o ně mírný zájem. U dvojice opor z Plzně by měla hodně těžkou práci, to samé platí pro Ondřeje Lingra. V posledních dnech a týdnech se ale začalo v klubu mluvit i o triu hráčů z Moravy a Slezska. Kdo podle informací deníku Sport a webu iSport.cz figuruje na seznamu potenciálních posil?

Tomáš Chorý, Je známo, že Slavia chce posílit sílu ve vzduchu, především ve vápně soupeře. Na koho jiného tak upřít zrak než na nejvyššího útočníka v lize, který dokázal zářit i na evropské úrovni? Plzeňský tahoun se navíc výrazně zlepšil v mezihře. Cesta Chorého do Edenu by ale byla složitá a zřejmě i nákladná. V klubu nepanuje shoda na jeho vhodnosti, Slavia by navíc musela počítat s odporem části fanoušků, kteří nemají vysokého forvarda v lásce.

Patrik Blahút,Celkem překvapivé jméno, které se ve Slavii dle informací Sportu minimálně probírá a skautuje. Slovenský krajní hráč teprve v týdnu nastálo přestoupil do Slovácka, za správnou cenu by se ale mohl posunout dál. Čím Pražanům imponuje? Zalíbil se ve vzájemném zápase, zaujal svou nadstandardní rychlostí, díky které by se mohl stát ideální alternativou na lavičku za Davida Douděru. Michalu Tomičovi, který rovněž dorazil do Edenu ze Slovácka, na jaře odešla forma.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.