25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Füllkrug dal gól a zlomil fanouškovi ruku. Na nosítkách zpíval hymnu

2 min read

Zápas Německa se Skotskem je už minulostí, ale teprve nyní se ukázalo, že střelec gólu na 4:1 Niclas Füllkrug na úvodní výstup Němců na turnaji asi jen tak nezapomene. Za necelou půlhodinu jako náhradník stihl gól, další mu neuznali kvůli ofsajdu a ještě před utkáním zmrzačil fanouška, kterému nechtěně zlomil ruku.

Představte si, že jste oddaným fanouškem národního týmu, na úvodní duel proti Skotsku se chystáte jako do druhé práce. K tomu máte lukrativní místo vedle jedné z branek v první řadě mnichovské Allianz Areny, která vás stála 195 eur… A nakonec sledujete zápas na mobilu v nemocnici.

Přesně takový je příběh 43letého Kaie Flathmanna z Bremerhavenu. Vášnivý příznivec die Mannschaft patří do oficiálního fanklubu národního týmu. A tak nemohl chybět na zápase proti Skotsku.

Se svými přáteli bedlivě sledoval rozcvičku německé družiny. V daný okamžik se soustředili na Niclase Füllkruga. Jeden člen z Kaiovy party je totiž vášnivým fanouškem Brém, kde je forvard stále za ikonu, i když před sezonou odešel do Dortmundu. „Najednou kamarád vykřikl, podívej, teď Fülle střílí.“ A bylo hotovo. Míč se odrazil od brány nešťastně do Kaiovy levé ruky. Prásk, zlomená.

Kvůli pekelným bolestem musel být převezen do nemocnice. „Na nosítkách jsem si zpíval hymnu. Nevěděl jsem, jestli se mám smát, nebo brečet. Bohužel jsem se musel vzdát snu být přítomen úvodního zápasu. Ale kdy se vám poštěstí, že vám německý reprezentant zlomí ruku?“ Vtipkoval Flathmann pro deník Bild.

V nemocnici horečně sledoval německý koncert v cestě za jasnou výhrou 5:1. Propuštěn domů byl až někdy před jednou hodinou v noci. Naštěstí se vše obešlo bez operace. Už taky kuje pikle, jak si dvojnásob užije zápas proti Maďarsku ve Stuttgartu, kam má také zakoupené lístky.

A co na to reprezentace? Füllkrug se omluvil a pošle Kaiovi balíček s podepsaným dresem a osobním vzkazem.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.