25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Přestupové hity: bitka o Darwina, sága De Jong a kam míří Pogba či Dybala?

3 min read

Fotbalová nuda? Ta neexistuje. Ihned poté, co skončila klubová sezona, se totiž rozhořely boje na přestupovém trhu. Kdo, kam a za kolik? Otázky kladené na denní, hodinové či minutové bázi. Fanoušci svých klubů netrpělivě přešlapují ve světě sociálních sítí a loví informace o tom, jaké jméno se objevuje v souvislosti s jejich týmem. Na to, o čem se nyní nejvíce mluví, se podívejte na následujících stránkách.

Ještě na začátku týdne se v souvislosti s Darwinem Núñezem spojoval výhradně Manchester United. Erik ten Hag dal vedení zelenou: „Toho chci.“ Jenže podle posledních zpráv se do závodu o Uruguayského forvarda připojil Liverpool. Na přestupovém trhu se schyluje k zajímavé bitvě.

Núñez by podle různých zdrojů preferoval přesun spíš na Anfield. Dokonce už měl mluvit po telefonu i s Jürgenem Kloppem. „Reds“ se chystají poslat do Lisabonu nabídku ve výši 80 milionů eur, což je suma, která by Benfiku měla uspokojit. Očekává se, že jednání naberou rychlý spád. Fanoušci „rudých ďáblů“ jsou na trní. Zuří, že by jim následovníka Diega Forlána měl ukradnout nenáviděný rival.

Jedním z důvodů, proč Manchester United ještě nezískal tohle léto žádnou posilu, je Frenkie de Jong. Situace okolo holandského záložníka se pořádně zamotala. Sám hráč by nejraději zůstal v Barceloně. Jenže katalánský klub by ho „rád“ prodal, aby získal do kasy potřebnou dávku peněz na posily.

Za setrvání De Jonga oroduje kouč Xavi, ale zároveň si uvědomuje, že zhruba 80 milionů eur by klubu rozvázalo ruce ohledně nových posil. O pětadvacetiletého hráče stojí Erik ten Hag, jenž jej zná ze společného působení v Ajaxu a dokonce mu několikrát volal, aby ho přesvědčil ke stěhování na Old Trafford. United už měli s Barcelonou otevřít oficiální dialog ohledně přestupu. Zdá se, že se transfer pohnul kupředu.

O Pogbu projevil zájem především právě Juventus, se kterým už jedná, a ladí se finální detaily smlouvy. Ve hře zůstává i PSG. Ale návrat do vlasti se momentálně nejeví pravděpodobně. Naopak ze hry je Real Madrid, který vlastně nikdy nejevil výraznější zájem.

Paulo Dybala miluje Juventus a Juventus miluje Paula Dybalu. Přesto se tohle spojení přetrhlo. Jakto? Argentinský forvard se s klubem nedohodl na nové smlouvě a Turín opouští jako volný hráč. Problém tkvěl především ve výši platu. Obě strany se až příliš rozcházely ve svých představách.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.