25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže


Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/wwwroot/sportvniczblog.com/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

SESTŘIH: Ten Hag před výhrou posadil kapitána i CR7, Klopp náznakem škrtil

2 min read

Manchester United zase připomíná „rudé ďábly“! Po úvodních dvou porážkách má první tři body v tomto ročníku Premier League a získal je proti jednomu z nejtěžších soupeřů, když na Old Trafford porazil Liverpool 2:1. Trenér Erik Ten Hag pořádně zamíchal se sestavou a risk se mu vyplatil. Jürgen Klopp má na druhé straně o čem přemýšlet. A nejen o tom, jak „uškrtit“ Bruna Fernandese.

Nešťastná domácí premiéra s Brightonem a ostuda 0:4 v Brentfordu. Co s tím, zvlášť když má na další zápas přijet Liverpool, který v poslední sezoně dvakrát vypráskal Manchester United celkovým skóre 9:0? Erik Ten Hag zariskoval. Cristiano Ronaldo ? Při rozcvičce si zašprýmoval s experty Sky Sports u hrací plochy, pak usedl na lavičku. Kousek od Harryho Maguira.  Ani kapitán nemá místo jisté.

A sestava se odvděčila. Mladík Anthony Elanga trefil tyčku hned v úvodu. Co nedokázal on, povedlo se v 16. minutě Jadonu Sanchovi. Bylo to už posedmé v řadě, co Liverpool v zápas inkasoval jako první, to se mu ještě v moderní éře Premier League nestalo. „Každému dáváme náskok,“ zlobil se bývalý bek Reds Andy Robertson. Sancho navíc skóroval stylově: ve vápně si posadil Milnera a okolo pokorně přihlížejícího Virgila van Dijka poslal míč k tyči.

„Od začátku byli agresivnější. Byl to přesně ten fotbal, který United chtěli hrát,“ uznal po zápase i Jürgen Klopp. Úvodní branka ale vyústila pouze v hádku mezi Milnerem a Van Dijkem. Nikoli poslední ten večer.

Největší šanci Liverpoolu měl během prvního poločasu paradoxně Bruno Fernandes. Jeho ránu směrem k vlastní brance ale zablokoval kolega Lisandro Martinez. Týmověji působícím United ale hra s bleskovým přechodem do brejku svědčila. Potvrdil to i po přestávce Marcus Rashford. Konečně prosadil se poprvé od ledna, po 997 minutách.

„Můžeme se bavit o taktice a všem okolo, ale všechno je o přístupu. Byla tam komunikace, bojovný duch… Umíme hrát k***a dobrý fotbal!“ prohlásil přímo na hřišti trenér vítězů Erik Ten Hag tak upřímně, až se komentátoři museli divákům omlouvat.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.