25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Ronaldova pravda: United mě podvedli! Opřel se do Ten Haga. Skončil?

2 min read

Cristiano Ronaldo odpálil bombu, jež strhla lavinu a otřásla fotbalovým světem. Portugalec poskytl vysoce hořlavý rozhovor britskému novináři Piersi Morganovi, který začal pouštět ven úryvky z exkluzivního povídání. „Erika ten Haga nerespektuji. Snažil se mě vyštvat z klubu. A nejen on,“ řekla třeba 37letá hvězda.

Výhru Manchesteru United na půdě Fulhamu (2:1) trefil doslova z poslední akce v zápase Alejandro Garnacho po parádní nahrávce Christiana Eriksena. Vycházející 18letá hvězda zaznamenala první ligovou trefu. Chvíli slávy si ale užila jen necelé čtyři hodiny. Pak si slovo ukradl Garnachův velký vzor – Cristiano Ronaldo .

V deset hodin večer napsal na Twitter známý britský novinář Piers Morgan: „23:00. Cristiano Ronaldo prolomil mlčení.“ Poselství se začalo šířit raketovou rychlostí.

Už na začátku září (po konci přestupového období) Portugalec slíbil, že poskytne rozhovor, ve kterém odhalí pravdu. V létě se totiž neřešilo nic jiného, než odchod CR7 z Old Trafford. Nakonec marně, nenašel se zájemce. Když nepočítáme nabídku ze Saudské Arábie, kterou odmítl.

„Erik ten Hag se mě snažil vyštvat z klubu. A nejen on, šlo o další dva tři lidi z vedení,“ prozradil. A na adresu nizozemského kouče ještě přidal: „Nerespektuji ho, protože on nerespektuje mě. Pokud pro mě nemáte respekt, nemůžu respektovat vás.“

„Miluji Manchester United, miluji fanoušky. Vždy byli na mé straně,“ pokračoval, „ale musí znát pravdu. Pokud se chce klub posunout, musí se změnit spousta věcí. Jak řekl Picasso ‘pokud chcete něco přebudovat, musíte to nejprve zbourat‘. A pokud chtějí začít se mnou, nemám s tím problém.“

Jenže taky je třeba zároveň připomenout, že Ronaldo se v této sezoně nechová zrovna příkladně. Víc než o výkonech jeho spoluhráčů se mluvilo o jeho extempore.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.