25 září, 2024

Nejnovější sportovní zprávy se týkají fotbalu, hokeje a ostatní

sportvniczblog.com – Sportovní zprávy, přenosy, program utkání i výsledky, tabulky, reportáže

Senzační obrat Realu! Benzema hattrickem vyřídil PSG, dál jde i City

1 min read

Fotbalisté Realu Madrid a Manchesteru City postoupili do čtvrtfinále Ligy mistrů. „Bílý balet“ díky hattricku kapitána Karima Benzemy doma otočil osmifinálový šlágr s Paris St. Germain a zvítězil 3:1, čímž smazal úvodní porážku 0:1. Benzemovi stačilo na tři góly 17 minut druhého poločasu. Anglický finalista minulého ročníku po suverénní výhře 5:0 na stadionu Sportingu Lisabon v odvetě v Manchesteru s portugalským týmem remizoval 0:0.

Hostující Mbappé, který rozhodl únorový duel v Paříži, dostal poprvé míč do madridské branky ve 34. minutě, ale tento gól ještě neplatil kvůli ofsajdu. Francouzský kanonýr se regulérní trefy dočkal o pět minut později, když zužitkoval Neymarův pas za obranu. Mbappé podle spekulací médií v létě po vypršení smlouvy v PSG zamíří právě do Realu.

Krátce po změně stran dalšího Mbappého trefa znovu neplatila pro ofsajd, naopak v 61. minutě vyrovnal jiný Francouz Benzema po zaváhání brankáře Donnarummy při rozehrávce. Real výrazně ožil a mezi 76. a 78. minutou výsledek otočil. Benzemovi v souboji kapitánů dvakrát nechtěně pomohl Marquinhos, jenž nejprve tečoval střelu čtyřiatřicetiletého útočníka a pak mu „namazal“ na rozhodující gól.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.